P

Camille Chen, 44

Sobota, 1. září 1979
Tchaj-wan

Biografie

Renfield
Chris McKay

Renfield, 2023, celovečerní, 97', US

Příběh Renfielda (Nicholas Hoult), Drákulova věčně oddaného a neustále ponižovaného služebníka. Renfield je nucen shánět pro svého historicky nejnarcističtějšího pána (Nicolas Cage) požadovanou kořist a splnit každý jeho příkaz, bez ohledu na to, jaké ponížení při tom zažívá. Ale teď, po staletích otroctví, Renfield zjišťuje, že existuje život i mimo stín tohoto Pána temnot. Kdyby jen dokázal přijít na to, jak ukončit svou závislost na jeho vůli.

RežieChris McKay

ScénářRyan Ridley a Robert Kirkman

ProdukceChris McKay, Robert Kirkman, David Alpert a Sean Furst

Hrají Nicholas Hoult (Renfield), Nicolas Cage (Dracula), Ben Schwartz (Teddy Lobo), Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo,a další

6

Yesterday
Danny Boyle

6666.86355

Yesterday, 2019, celovečerní, 112', GB

Hudební komedie Yesterday vypráví neuvěřitelný příběh neúspěšného muzikanta, který vyhraje jackpot v životní loterii. Jak se to stane? Jednou ráno se probudí a zjistí, že nikdo na světě si nepamatuje na legendární skupinu Beatles a její písničky. Na Ringa, Paula, George a Johna si vzpomíná jen on, a to mu dává příležitost stvořit hromadu nesmrtelných hitů, které mu zajistí bohatství a slávu, tedy všechno, co si člověk může přát. Skoro všechno. Ne nadarmo Beatles složili i písničku „All You Need is Love“.

RežieDanny Boyle

ScénářRichard Curtis

ProdukceDanny Boyle, Richard Curtis, Tim Bevan, Eric Fellner a Matthew James Wilkinson

Hrají Himesh Patel (Jack Malik), Lily James (Ellie), Kate McKinnon (Mandi), Ed Sheeran, Ana de Armas (Roxanne),a další

6

Noční hra Game Night
John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

6686.98566

Noční hra / Game Night, 2018, celovečerní, 100', US

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není?

RežieJohn Francis Daley a Jonathan M. Goldstein

ScénářMark Perez

ProdukceJason Bateman a John Davis

Hrají Rachel McAdams (Annie), Jason Bateman (Max), Jesse Plemons, Kyle Chandler (Brooks), Billy Magnussen (Ryan),a další