P

Billie Lourd, 31

Pátek, 17. červenec 1992
Spojené státy

Billie Catherine Lourdová (* 17. červenec 1992, Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy americké) je americká herečka. Proslavila se rolí Chanel #3 v seriálu Scream Queens.

Biografie

8

Šprtky to chtěj taky Booksmart
Olivia Wilde

8597.19684

Šprtky to chtěj taky / Booksmart, 2019, celovečerní, 102', US

Nejlepší kámošky a zároveň nejlepší studentky ve třídě Amy (Kaitlyn Dever) a Molly (Beanie Feldstein) jsou velmi moudré, šikovné... a dost neoblíbené. Myslí si, že život je ukryt jen v učebnicích a na své spolužáky s horšími známkami se dívají s neskrývaným despektem. Jenže den před ukončením studia si obě najednou uvědomí krutou pravdu - 4 roky šprtání byly v podstatě ztrátou času a ony si mohly užívat přesně jako všichni ostatní. A tak se rozhodnou, že poslední den na střední škole si to všechno vynahradí a roztočí to jak se patří. Čeká je velmi dlouhá noc plná dobrodružství, na jaké je žádná z knih nemohla ani zdaleka připravit.

RežieOlivia Wilde

ScénářEmily Halpern, Sarah Haskins a Katie Silberman

ProdukceJessica Elbaum, Megan Ellison, Will Ferrell a Adam McKay

Hrají Beanie Feldstein (Molly), Kaitlyn Dever (Amy), Billie Lourd (Gigi), Lisa Kudrow, Skyler Gisondo (Jared),a další

7

Star Wars: Vzestup Skywalkera Star Wars: The Rise of Skywalker
J.J. Abrams

7586.45253

Star Wars: Vzestup Skywalkera / Star Wars: The Rise of Skywalker, 2019, celovečerní, 142', US

Lucasfilm a režisér J.J. Abrams znovu spojují síly, aby diváky vzali na epickou výpravu do předaleké galaxie ve filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera. Ve strhujícím závěru stěžejní Ságy Skywalkerů se zrodí nové legendy a odehraje se konečný boj za svobodu galaxie.

RežieJ.J. Abrams

ScénářJ.J. Abrams, Derek Connolly, Chris Terrio a Colin Trevorrow

ProdukceRam Bergman

Hrají Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron), John Boyega (Finn), Lupita Nyong'o (Maz Kanata),a další

7

Star Wars: Poslední z Jediů Star Wars: The Last Jedi
Rian Johnson

7686.99184

Star Wars: Poslední z Jediů / Star Wars: The Last Jedi, 2017, celovečerní, US

Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti.

RežieRian Johnson

ScénářRian Johnson

ProdukceKathleen Kennedy a Ram Bergman

Hrají Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), Carrie Fisher (Leia), Mark Hamill (Luke), Oscar Isaac (Poe Dameron),a další