P

Carrie Coon, 43

Sobota, 24. leden 1981
Spojené státy

Biografie

Krotitelé duchů: Říše ledu Ghostbusters: Frozen Empire
Gil Kenan

Krotitelé duchů: Říše ledu / Ghostbusters: Frozen Empire, 2024, celovečerní, 110', US

Ve snímku Krotitelé duchů: Říše ledu se rodina Spenglerových vrací tam, kde to všechno začalo, tedy do legendární hasičské stanice v New Yorku, aby zde její členové spojili síly s původními Krotiteli duchů. Ti mezitím vybudovali přísně tajnou laboratoř, jejímž účelem je posunout chytání duchů na zcela novou úroveň. Když ale do našeho světa prostřednictvím starobylého artefaktu proniknou zlé síly, musejí novopečení Krotitelé duchů i staří veteráni vynaložit veškeré úsilí na to, aby ochránili svůj domov a zachránili celý svět před příchodem nové doby ledové.

RežieGil Kenan

ScénářGil Kenan a Jason Reitman

ProdukceJason Reitman a Jason Blumenfeld

Hrají Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd, Carrie Coon, Ernie Hudson,a další

5

Krotitelé duchů: Odkaz Ghostbusters: Afterlife
Jason Reitman

5707.06445

Krotitelé duchů: Odkaz / Ghostbusters: Afterlife, 2021, celovečerní, 124', US

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček.

RežieJason Reitman

ScénářJason Reitman a Gil Kenan

ProdukceIvan Reitman

Hrají Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Sigourney Weaver,a další

Klícka The Nest
Sean Durkin

596.39080

Klícka / The Nest, 2021, celovečerní, 107', US

S vidinou snadno nabytého bohatství v tepajícím Londýně konce 80. let 20. století opouští obchodník Rory (Jude Law) svůj pohodlný život v USA a přesouvá se s celou rodinu do pronajatého velkolepého sídla na anglickém venkově. Ačkoli má jeho žena Allison (Carrie Coon) svoje pochybnosti, udělá, co se od ní očekává, a následuje manžela do cizí země. Roryho životní sen - uskutečnit výnosný obchod a dostat se do nejvyšších pater společenského žebříčku - je na dosah a on je mu ochoten přinášet stále větší oběti na úkor celé rodiny i přátel. Věci se postupně vymykají kontrole a rodinná idyla začíná vrzat stejně jako prkna staletého domu.

RežieSean Durkin

ScénářSean Durkin

ProdukceAndrew Lowe, Christina Piovesan a Derrin Schlesinger

Hrají Jude Law, Carrie Coon, Anne Reid, Oona Roche, Adeel Akhtar,a další

Vdovy Widows
Steve McQueen

626.89184

Vdovy / Widows, 2018, celovečerní, 129', GB/US

Dnešní Chicago, město špinavé brutálními zločiny a prorostlé korupcí. Čtyři ozbrojení zločinci jsou policií nemilosrdně odpraveni při pokusu o loupež hodně velkého balíku peněz. Skoro nic po nich nezůstane, jen jejich vdovy, kterým zanechají hrozivé dluhy u hodně nepříjemných věřitelů. A právě tyto dluhy, vztek a zármutek náhle osamělé ženy spojí dohromady. Pochopí, že když potáhnou za jeden provaz, dokáží všechno. Promění se na velmi schopnou údernou jednotku rozhodnutou vzít své osudy do vlastních rukou.

RežieSteve McQueen

ScénářGillian Flynn a Steve McQueen

ProdukceIain Canning, Steve McQueen a Emile Sherman

Hrají Michelle Rodriguez (Linda), Viola Davis (Veronica Rawlins), Elizabeth Debicki (Alice), Carrie Coon, Jon Bernthal,a další

5

Akta Pentagon: Skrytá válka The Post
Steven Spielberg

5717.28883

Akta Pentagon: Skrytá válka / The Post, 2017, celovečerní, 115', US

Film líčí příběh novinářů deníků The Washington Post a The New York Times, kteří zveřejnili tajnou zprávu označovanou jako Pentagon Papers o angažovanosti americké vlády během války ve Vietnamu. Snaha o ututlání skutečností trvající čtyři prezidentská období donutila první americkou vydavatelku Kate Graham (Meryl Streep) a ambiciózního šéfredaktora Bena Bradleeho (Tom Hanks) z deníku The Washington Post vyhlásit vládě bezprecedentní válku o zveřejnění tajné vládní zprávy Pentagon Papers.

RežieSteven Spielberg

ScénářJosh Singer

ProdukceKristie Macosko Krieger, Amy Pascal a Steven Spielberg

Hrají Tom Hanks (Ben Bradlee), Meryl Streep (Kay Graham), Alison Brie (Lally Weymouth), Carrie Coon (Meg Greenfield), Michael Stuhlbarg,a další