P

Reid Scott, 46

Sobota, 19. listopad 1977
Spojené státy

Biografie

4

Venom 2: Carnage přichází Venom: Let There Be Carnage
Andy Serkis

4555.95749

Venom 2: Carnage přichází / Venom: Let There Be Carnage, 2021, celovečerní, 97', US

Na filmová plátna se vrací Tom Hardy jako Venom, jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel.

RežieAndy Serkis

ScénářKelly Marcel

ProdukceAvi Arad, Amy Pascal, Matthew Tolmach a Kelly Marcel

Hrají Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Naomie Harris, Stephen Graham,a další

Late Night
Nisha Ganatra

576.58070

Late Night, 2019, celovečerní, 102', US

Katherine Newbury je jedinou ženou, které se kdy povedlo po několik let moderovat úspěšnou večerní talkshow. Když je však označena za „ženu, která nenávidí ženy“, rozhodne se urychleně přijmout nezkušenou Molly, která je tak jedinou ženou mezi stávajícími scénáristy. Přijetí Molly možná přišlo pozdě. Hrůzu nahánějící Katherine totiž musí čelit nízké sledovanosti a rozhodnutí stanice nahradit ji za někoho sympatičtějšího, ideálně mladého muže. Molly je odhodlaná dokázat, že práci nezískala jen kvůli svému pohlaví a chce Katherine pomoci a oživit její talkshow a kariéru… Svými činy však docílí větších změn, než původně zamýšlela.

RežieNisha Ganatra

ScénářMindy Kaling

ProdukceBen Browning, Mindy Kaling, Jillian Apfelbaum a Howard Klein

Hrají Emma Thompson (Katherine Newbury), Mindy Kaling (Molly Patel), John Lithgow (Walter Lovell), Hugh Dancy (Charlie Fain), Reid Scott (Tom Campbell),a další

3

Venom
Ruben Fleischer

3726.63035

Venom, 2018, celovečerní, 112', US

Na stříbrné plátno se řítí jeden z nejzáhadnějších, nejrozporuplnějších a nejdrsnějších anti-hrdinů filmového světa značky Marvel, mimozemský symbiont Venom. Jeho hostitelem je investigativní novinář Eddie Brock (Tom Hardy), který se pokusil odhalit zločiny proslulého génia a zakladatele Nadace pro život, Carltona Drakea (Riz Ahmed), což Eddieho ovšem stálo kariéru i vztah se snoubenkou Anne Weyingovou (Michelle Williams). Při vyšetřování Drakeových experimentů naváže Eddie nechtěně symbiózu s mimozemským organizmem Venomem, který Eddiemu propůjčí nadlidské schopnosti a možnost dělat si, co se mu zachce. Temný, zákeřný a hněvem živený Venom je pro Eddieho na jednu stranu smrtelně nebezpečný, avšak moc, kterou symbiont propůjčuje, je opojně osvobozující. Jak si Eddie a Venom vzájemně pomáhají dosáhnout svých cílů, jsou si stále bližší a už není jisté, kdo je Eddie a kdo je Venom.

RežieRuben Fleischer

ScénářKelly Marcel, Will Beall, Scott Rosenberg a Jeff Pinkner

ProdukceAvi Arad, Amy Pascal a Matthew Tolmach

Hrají Tom Hardy (Eddie Brock / Venom), Michelle Williams (Anne Weying), Tom Holland, Jenny Slate, Woody Harrelson,a další