P

Mckenna Grace, 17

Neděle, 25. červen 2006
Spojené státy

Biografie

Krotitelé duchů: Říše ledu Ghostbusters: Frozen Empire
Gil Kenan

Krotitelé duchů: Říše ledu / Ghostbusters: Frozen Empire, 2024, celovečerní, 110', US

Ve snímku Krotitelé duchů: Říše ledu se rodina Spenglerových vrací tam, kde to všechno začalo, tedy do legendární hasičské stanice v New Yorku, aby zde její členové spojili síly s původními Krotiteli duchů. Ti mezitím vybudovali přísně tajnou laboratoř, jejímž účelem je posunout chytání duchů na zcela novou úroveň. Když ale do našeho světa prostřednictvím starobylého artefaktu proniknou zlé síly, musejí novopečení Krotitelé duchů i staří veteráni vynaložit veškeré úsilí na to, aby ochránili svůj domov a zachránili celý svět před příchodem nové doby ledové.

RežieGil Kenan

ScénářGil Kenan a Jason Reitman

ProdukceJason Reitman a Jason Blumenfeld

Hrají Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd, Carrie Coon, Ernie Hudson,a další

5

Krotitelé duchů: Odkaz Ghostbusters: Afterlife
Jason Reitman

5707.16445

Krotitelé duchů: Odkaz / Ghostbusters: Afterlife, 2021, celovečerní, 124', US

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman uvádějí další kapitolu z původního příběhu Krotitelů duchů. Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček.

RežieJason Reitman

ScénářJason Reitman a Gil Kenan

ProdukceIvan Reitman

Hrají Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Sigourney Weaver,a další

6

Annabelle 3 Annabelle Comes Home
Gary Dauberman

6575.96453

Annabelle 3 / Annabelle Comes Home, 2019, celovečerní, 106', US

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil.

RežieGary Dauberman

ScénářGary Dauberman

ProdukcePeter Safran a James Wan

Hrají Mckenna Grace (Judy Warren), Madison Iseman, Vera Farmiga (Lorraine Warren), Patrick Wilson (Ed Warren), Steve Coulter,a další

Já, Tonya I, Tonya
Craig Gillespie

757.59077

Já, Tonya / I, Tonya, 2017, celovečerní, 119', US

Černočerná komedie Já, Tonya přináší divoký a stěží uvěřitelný příběh, který by vydal hned na několik životů. Vzestup z ničeho až na vrchol, touhu, vášeň, pád na samotné dno a jeden z největších skandálů sportovní historie. Tonya Harding patřila svého času mezi nejlepší krasobruslařky světa, všichni si ji ale budou navždy pamatovat ve spojení s šokujícím útokem na její soupeřku Nancy Kerrigan.

RežieCraig Gillespie

ScénářSteven Rogers

ProdukceMargot Robbie a Steven Rogers

Hrají Margot Robbie (Tonya Harding), Sebastian Stan (Jeff Gillooly), Mckenna Grace (mladá Tonya Harding), Allison Janney (LaVona Golden), Julianne Nicholson (Diane Rawlinson),a další

Amityville: Probuzení Amityville: The Awakening
Franck Khalfoun

494.82942

Amityville: Probuzení / Amityville: The Awakening, 2017, celovečerní, 85', US

Bella, její dvojče James a malá sestra Juliet se se svou matkou přestěhují do nového domu. Hlavním důvodem je, že potřebují ušetřit peníze, aby mohli pro Jamese, který je v kómatu, zaplatit nákladnou zdravotní péči. Zkrátka jsou v situaci, kdy si příliš vybírat nemohou a dům Amityville jim po všech stránkách vyhovuje. Navíc James nejen nečekaně nabyde vědomí, ale začne se zázračně uzdravovat. Bohužel to je pro obyvatele domu pravděpodobně poslední dobrá zpráva. Jejich radost totiž netrvá dlouho. V domě se začnou dít i další nadpřirozené jevy a ty už nejsou tak radostné. Spíše děsivé. Bella začne matku podezřívat, že jim o jejich novém domově neřekla úplně všechno. A její tušení se brzy potvrzuje. Dozvídá se, že žijí v nechvalně známém domě Amityville, o kterém se už několik desetiletí vypráví děsivé a krvavé historky. Nyní se potvrzuje, že to nejsou pouhé legendy. Boj o přežití v domě plném zla právě začíná.

RežieFranck Khalfoun

ScénářFranck Khalfoun

ProdukceJason Blum a Jeff Rice

Hrají Bella Thorne (Belle), Jennifer Jason Leigh (Joan), Cameron Monaghan (James), Taylor Spreitler (Marissa), Thomas Mann (Terrence),a další