P

Jeff Rice

Spojené státy

Biografie

Amityville: Probuzení Amityville: The Awakening
Franck Khalfoun

494.82942

Amityville: Probuzení / Amityville: The Awakening, 2017, celovečerní, 85', US

Bella, její dvojče James a malá sestra Juliet se se svou matkou přestěhují do nového domu. Hlavním důvodem je, že potřebují ušetřit peníze, aby mohli pro Jamese, který je v kómatu, zaplatit nákladnou zdravotní péči. Zkrátka jsou v situaci, kdy si příliš vybírat nemohou a dům Amityville jim po všech stránkách vyhovuje. Navíc James nejen nečekaně nabyde vědomí, ale začne se zázračně uzdravovat. Bohužel to je pro obyvatele domu pravděpodobně poslední dobrá zpráva. Jejich radost totiž netrvá dlouho. V domě se začnou dít i další nadpřirozené jevy a ty už nejsou tak radostné. Spíše děsivé. Bella začne matku podezřívat, že jim o jejich novém domově neřekla úplně všechno. A její tušení se brzy potvrzuje. Dozvídá se, že žijí v nechvalně známém domě Amityville, o kterém se už několik desetiletí vypráví děsivé a krvavé historky. Nyní se potvrzuje, že to nejsou pouhé legendy. Boj o přežití v domě plném zla právě začíná.

RežieFranck Khalfoun

ScénářFranck Khalfoun

ProdukceJason Blum a Jeff Rice

Hrají Bella Thorne (Belle), Jennifer Jason Leigh (Joan), Cameron Monaghan (James), Taylor Spreitler (Marissa), Thomas Mann (Terrence),a další

4

Vincent-N-Roxxy Vincent N Roxxy
Gary Michael Schultz

4575.54443

Vincent-N-Roxxy / Vincent N Roxxy, 2016, celovečerní, 110', US

A small town loner and a rebellious punk rocker unexpectedly fall in love as they are forced on the run and soon discover violence follows them everywhere.

RežieGary Michael Schultz

ScénářGary Michael Schultz a Keith Kjarval

ProdukceJeff Rice a Keith Kjarval

Hrají Emile Hirsch, Zoë Kravitz, Zoey Deutch, Emory Cohen, Scott Mescudi,a další