P

Jason Flemyng, 57

Neděle, 25. září 1966
Velká Británie

Biografie

Bod varu Boiling Point
Philip Barantini

787.59973

Bod varu / Boiling Point, 2021, celovečerní, 92', GB

Šéfkuchaři Andymu směna v jeho restauraci ani nezačala, a už nestíhá. Je poslední pátek před Vánoci, a tak si chce fajnové jídlo dopřát snad každý. Hosteska přijala příliš mnoho rezervací, nespokojený kontrolor šmejdí v kuchyni a do toho všeho má dorazit i Andyho mentor, kuchařská ikona, přicházející bez varování, zato s partnerkou, uznávanou food-kritičkou. Hůř snad být nemůže. Jednozáběrová jízda hektickým večerem začíná… Britský film s famózním Stephenem Grahamem v hlavní roli se žene kupředu nesmlouvavým tempem práce v gastrobyznysu. Trefný ale bude připadat všem, kterým se pod tíhou profesního stresu někdy zavařila hlava.

RežiePhilip Barantini

ScénářPhilip Barantini a James Cummings

Hrají Stephen Graham, Hannah Walters, Jason Flemyng, Ray Panthaki, Vinette Robinson,a další

6

Sladká Maddie Stone Sweet Maddie Stone
Brady Hood

6747.5

Sladká Maddie Stone / Sweet Maddie Stone, 2016, krátkometrážní, 24', GB

Patnáctiletá Maddie Stoneová vládne školnímu dvoru tvrdou rukou díky nechvalně proslulému jménu své rodiny. Když zjistí, že její otec byl zatčen, musí rychle sehnat peníze na kauci než přijde o své výsadní postavení. Ale čím víc se Maddie snaží, tím víc se věci vymakají kontrole.

RežieBrady Hood

ScénářBrady Hood

Hrají Jessica Barden (Maddie Stone), Jason Flemyng (Mr. Straker), Keeley Forsyth (Wendy), Harriet Cains (Tammy), Barney Harris (Fal),a další