P

Christina Hendricks, 48

Sobota, 3. květen 1975
Spojené státy

Christina Rene Hendricks (* 3. května 1975 Knoxville, Tennessee) je americká herečka, známá díky roli Joan Harris v dramatickém televizním seriálu Šílenci z Manhattanu a postavou Saffron v seriálu Firefly. Za roli v seriálu Šílenci z Manhattanu získala šest nominací na cenu Emmy.

Podle ankety čtenářek časopisu Esquire byla označena „nejpřitažlivější ženou na světě“. V roce 2010 byla stejným časopisem zvolena nejpohlednější Američankou. Wikipedia

Biografie

Oni 2: Noční kořist The Strangers: Prey at Night
Johannes Roberts

505.23948

Oni 2: Noční kořist / The Strangers: Prey at Night, 2018, celovečerní, 85', US

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze.

RežieJohannes Roberts

ScénářBryan Bertino a Ben Ketai

ProdukceWayne Marc Godfrey, James Harris a Mark Lane

Hrají Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson,a další

5

The Neon Demon
Nicolas Winding Refn

5546.15951

The Neon Demon, 2016, celovečerní, 118', DK/FR/US

Jesse je mladá, krásná a má onu tajemnou esenci, která ji vyčleňuje ze zástupu dokonalých krásek ucházejících se o svých pár let slávy na módních molech v Los Angeles. „Kdo by chtěl zkyslý mlíko, když může mít čerstvý maso", utrousí na její adresu jedna ze závistivých kolegyň. Neonový puls fashion světa pohlcuje Jesse natolik, že přehlíží varovné signály. Za marnivými kulisami kultu krásy totiž dříme dávné zlo, které se živí nevinností.

RežieNicolas Winding Refn

ScénářNicolas Winding Refn, Mary Laws a Polly Stenham

Hrají Elle Fanning (Jesse), Jena Malone (Ruby), Keanu Reeves (Hank), Christina Hendricks (Roberta Hoffmann), Abbey Lee (Sarah),a další