P

Alicia Vela-Bailey

Spojené státy

Biografie

6

Annabelle 2: Zrození zla Annabelle: Creation
David F. Sandberg

6686.57062

Annabelle 2: Zrození zla / Annabelle: Creation, 2017, celovečerní, 109', US

Annabelle 2: Zrození zla je pokračováním velmi úspěšného hororu z roku 2014 „Annabelle". Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti jejich dcerky do svého domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek.

RežieDavid F. Sandberg

ScénářGary Dauberman

ProdukceJames Wan a Peter Safran

Hrají Miranda Otto (paní Mullinsová), Anthony LaPaglia (pan Mullins), Talitha Bateman (Janice), Alicia Vela-Bailey, Stephanie Sigman (sestra Charlotte),a další

7

Zhasni a zemřeš Lights Out
David F. Sandberg

7666.37558

Zhasni a zemřeš / Lights Out, 2016, celovečerní, 81', US

Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla.

RežieDavid F. Sandberg

ScénářEric Heisserer

Hrají Teresa Palmer (Rebecca), Maria Bello, Billy Burke, Emily Alyn Lind, Alicia Vela-Bailey,a další