P

Steve Zahn, 56

Pondělí, 13. listopad 1967
Spojené státy

Biografie

Blaze
Ethan Hawke

Blaze, 2018, celovečerní, 127', US

The life of musician Blaze Foley.

RežieEthan Hawke

ScénářEthan Hawke a Sybil Rosen

ProdukceEthan Hawke, Ryan Hawke a John Sloss

Hrají Alia Shawkat (Rosen), Sam Rockwell, Steve Zahn, Wyatt Russell, Richard Linklater,a další

Válka o planetu opic War for the Planet of the Apes
Matt Reeves

747.49482

Válka o planetu opic / War for the Planet of the Apes, 2017, celovečerní, 143', US

Válka o planetu opic začíná dva roky po událostech předchozího snímku Úsvit planety opic. Z inteligentního šimpanze Caesara (Andy Serkis) se stal nezpochybnitelný vůdce rozrůstajícího se společenství opic, a když se s ním nyní setkáváme, je mu okolnostmi vnucena nová role válečného generála. Situace opičího klanu vedeného Caesarem je totiž katastrofální. Jejich skupina ustoupila do lesů, kde se často utkávají v bitvách s lidskou armádou, vedenou nelítostným plukovníkem McCulloughem (Woody Harrelson). Ztráty opičího společenství jsou obrovské a Caesar cítí bolest z každé smrti. Potýká se s vlastními temnějšími instinkty a nastupuje na cestu pomsty, na níž se nevyhnutelně střetne s plukovníkem v epické bitvě, která určí, kdo se stane vůdčím druhem, jenž bude určovat další osud těch druhých, poražených.

RežieMatt Reeves

ScénářMark Bomback a Matt Reeves

Hrají Andy Serkis (Caesar), Woody Harrelson (kapitán), Judy Greer (Cornelia), Steve Zahn, Gabriel Chavarria,a další

9

Tohle je náš svět Captain Fantastic
Matt Ross

9787.88372

Tohle je náš svět / Captain Fantastic, 2016, celovečerní, 119', US

Hluboko v lesích mimo civilizaci vychovává svérázný a charismatický otec (Viggo Mortensen) svých šest dětí podle vlastních představ. Jejich život připomíná letní tábor v ráji, plný neotřelých pravidel a her. Dokud nepřijde zpráva, která všechno změní. Začíná překvapivá a zábavná cesta, při které jsou zásady této volnomyšlenkářské rodiny vystaveny zkouškám našeho světa.

RežieMatt Ross

ScénářMatt Ross

Hrají Viggo Mortensen (Ben), George MacKay (Bodevan), Samantha Isler (Kielyr), Nicholas Hamilton (Rellian), Frank Langella,a další