P

Ruth Myers

Velká Británie

Biografie

Krotitelé duchů: Říše ledu Ghostbusters: Frozen Empire
Gil Kenan

Krotitelé duchů: Říše ledu / Ghostbusters: Frozen Empire, 2024, celovečerní, 110', US

Ve snímku Krotitelé duchů: Říše ledu se rodina Spenglerových vrací tam, kde to všechno začalo, tedy do legendární hasičské stanice v New Yorku, aby zde její členové spojili síly s původními Krotiteli duchů. Ti mezitím vybudovali přísně tajnou laboratoř, jejímž účelem je posunout chytání duchů na zcela novou úroveň. Když ale do našeho světa prostřednictvím starobylého artefaktu proniknou zlé síly, musejí novopečení Krotitelé duchů i staří veteráni vynaložit veškeré úsilí na to, aby ochránili svůj domov a zachránili celý svět před příchodem nové doby ledové.

RežieGil Kenan

ScénářGil Kenan a Jason Reitman

ProdukceJason Reitman a Jason Blumenfeld

Hrají Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd, Carrie Coon, Ernie Hudson,a další

Noční můry z temnot Scary Stories to Tell in the Dark
André Øvredal

586.27761

Noční můry z temnot / Scary Stories to Tell in the Dark, 2019, celovečerní, 108', CA/US

V opuštěném domě úplně na konci města najde parta teenagerů knihu, která je strašnější, než cokoliv, co si kdy dovedli představit. Zanechala ji tu mladá dívka s hrozivým tajemstvím ještě před tím, než sama beze stopy zmizela. Starobylá kniha je plná děsivých příběhů a ještě děsivějších monster, ale není tak úplně ke čtení. Kniha naopak čte toho, kdo s ní přijde do styku. Přečte jeho největší noční můry, napíše z nich příběh a začne ho vyprávět a odvíjet i ve skutečném životě. A to včetně hrozivých příšer. Parta teenagerů se dostala na místo neobvyklého zla. Neměli tuhle knihu nikdy otevírat a měli včas utéct. Neutekli. Proto teď musí čelit svému strachu, nočním můrám a děsům, které je přišly zabít.

RežieAndré Øvredal

ScénářGuillermo del Toro, John August, Marcus Dunstan, Dan Hageman, Kevin Hageman a Patrick Melton

ProdukceGuillermo del Toro, J. Miles Dale a Sean Daniel

Hrají Zoe Margaret Colletti (Stella Nicholls), Gabriel Rush (Auggie Hilderbrandt), Austin Abrams (Tommy), Dean Norris (Roy Nicholls), Gil Bellows,a další