P

Huck Milner

Spojené státy

Biografie

7

Velryba The Whale
Darren Aronofsky

7777.76460

Velryba / The Whale, 2022, celovečerní, 117', US

Samotářský učitel angličtiny Charlie (Brendan Fraser), který váží 270 kg, se pokouší znovu navázat kontakt se svou sedmnáctiletou dcerou Ellie (Sadie Sink). Svou dceru Charlie ztratil, když opustil svou rodinu kvůli milenci, který později zemřel. Charlie pak pokračoval v záchvatovitém přejídání z bolesti a pocitu viny.

RežieDarren Aronofsky

ScénářSamuel D. Hunter

ProdukceDarren Aronofsky, Jeremy Dawson a Ari Handel

Hrají Brendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins, Hong Chau, Samantha Morton,a další

Úžasňákovi 2 Incredibles 2
Brad Bird

787.59380

Úžasňákovi 2 / Incredibles 2, 2018, celovečerní, 118', US

Ve filmu Úžasňákovi 2 se vrací oblíbená rodina superhrdinů. Avšak tentokrát je hlavní hvězdou Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy „normálního“ života. Pro všechny je to těžká změna, a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, který se chystá uskutečnit ďábelsky geniální plán, tak rodina a Mražoun musí najít způsob, jak se dát zase dohromady a spojit síly – což se lehko řekne a těžko udělá, i když jsou všichni doslova úžasní.

RežieBrad Bird

ScénářBrad Bird

ProdukceNicole Paradis Grindle

Hrají Craig T. Nelson (Bob Parr / Mr. Incredible), Holly Hunter (Helen Parr / Elastigirl), Sarah Vowell (Violet Parr), Huck Milner (Dashiell Parr), Samuel L. Jackson (Lucius Best / Frozone),a další