P

Joshua Mikel

Spojené státy

Biografie

Já, Simon Love, Simon
Greg Berlanti

747.59272

Já, Simon / Love, Simon, 2018, celovečerní, 110', US

V šestnácti není snadné přiznat sobě a natož svému okolí, že jste gay. Simon Spier (Nick Robinson) začne po e-mailech flirtovat s neznámým spolužákem, který si říká Blue. Ale když se nešťastnou náhodou jejich korespondence dostane do cizích rukou, hrozí jim odhalení. Simona totiž začne vydírat jeho sociálně trochu podivný, ale jinak velmi sebejistý spolužák Martin (Logan Miller). Ten věří, že by mu Simon mohl domluvit rande s krásnou Abby (Alexandra Shipp). A pokud mu nepomůže… tak se jeho sexuální orientace stane věcí veřejnou. A co hůř, zveřejní i to, kdo se skrývá pod přezdívkou Blue. Simon se dostává do úzkých. Musí najít způsob, jak se z toho dostat dříve, než k tomu bude donucen.

RežieGreg Berlanti

ScénářIsaac Aptaker a Elizabeth Berger

ProdukceMarty Bowen, Wyck Godfrey, Pouya Shahbazian a Isaac Klausner

Hrají Nick Robinson, Katherine Langford, Josh Duhamel, Jennifer Garner, Alexandra Shipp,a další

6

Noční hra Game Night
John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

6686.98566

Noční hra / Game Night, 2018, celovečerní, 100', US

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není?

RežieJohn Francis Daley a Jonathan M. Goldstein

ScénářMark Perez

ProdukceJason Bateman a John Davis

Hrají Rachel McAdams (Annie), Jason Bateman (Max), Jesse Plemons, Kyle Chandler (Brooks), Billy Magnussen (Ryan),a další

Já, Tonya I, Tonya
Craig Gillespie

757.59077

Já, Tonya / I, Tonya, 2017, celovečerní, 119', US

Černočerná komedie Já, Tonya přináší divoký a stěží uvěřitelný příběh, který by vydal hned na několik životů. Vzestup z ničeho až na vrchol, touhu, vášeň, pád na samotné dno a jeden z největších skandálů sportovní historie. Tonya Harding patřila svého času mezi nejlepší krasobruslařky světa, všichni si ji ale budou navždy pamatovat ve spojení s šokujícím útokem na její soupeřku Nancy Kerrigan.

RežieCraig Gillespie

ScénářSteven Rogers

ProdukceMargot Robbie a Steven Rogers

Hrají Margot Robbie (Tonya Harding), Sebastian Stan (Jeff Gillooly), Mckenna Grace (mladá Tonya Harding), Allison Janney (LaVona Golden), Julianne Nicholson (Diane Rawlinson),a další