P

Katie Holmes, 45

Pondělí, 18. prosinec 1978
Spojené státy

Kate Noelle "Katie" Holmes (* 18.prosince 1978, Toledo, Ohio) je americká herečka, která na sebe poprvé upozornila rolí Joey Potterové v teenagerovském seriálu Dawsonův svět, ve kterém hrála pět sezón (1998-2003).

Biografie

5

Debbie a její parťačky Ocean's 8
Gary Ross

5626.36861

Debbie a její parťačky / Ocean's 8, 2018, celovečerní, 110', US

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu.

RežieGary Ross

ScénářGary Ross a Olivia Milch

Hrají Sandra Bullock (Debbie Ocean), Mindy Kaling (Amita), Anne Hathaway (Daphne Kluger), Sarah Paulson (Tammy), Cate Blanchett (Lou),a další

8

Loganovi parťáci Logan Lucky
Steven Soderbergh

8687.09278

Loganovi parťáci / Logan Lucky, 2017, celovečerní, 119', US

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí.

RežieSteven Soderbergh

ProdukceReid Carolin, Gregory Jacobs a Mark Johnson

Hrají Channing Tatum (Jimmy Logan), Adam Driver (Clyde Logan), Daniel Craig (Joe Bang), Riley Keough (Mellie Logan), Hilary Swank (Sarah Grayson),a další