P

Abbi Jacobson, 40

Středa, 1. únor 1984
Spojené státy

Biografie

7

Rodina na baterky The Mitchells vs. the Machines
Michael Rianda, Jeff Rowe

7787.69781

Rodina na baterky / The Mitchells vs. the Machines, 2021, celovečerní, 114', US

Nesmírně talentovaná, leč trochu samotářská Katie Mitchellová je přijata na vysokou školu svých snů. Plány na odlet jí však překazí její táta Rick, svérázný milovník přírody, který rozhodne, že spolu se zbytkem rodiny Katie na vysokou školu odvezou, aby se ještě vzájemně naposledy užili. S Katie a Rickem se se na výlet vydává divoce pozitivní mamka Linda, mladší bratr Katie Aaron a roztomile vypasený psík Monchi. Plány Mitchellových však překazí nenadálá vzpoura spotřebičů, neboť všude po světě se proti lidem vzbouří elektronická zařízení, která mají lidé tak rádi, od mobilních telefonu po nejnovější modely osobních robotů. Za pomoci dvou porouchaných, ale za to přátelských robotů, se musí Mitchellovi vypořádat se svými problémy, spojit síly a zachránit svět.

RežieMichael Rianda a Jeff Rowe

ScénářMichael Rianda a Jeff Rowe

ProdukcePhil Lord a Christopher Miller

Hrají Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Michael Rianda, Eric André,a další

LEGO® Ninjago® film The LEGO Ninjago Movie
Charlie Bean

576.05655

LEGO® Ninjago® film / The LEGO Ninjago Movie, 2017, celovečerní, 97', US

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem.

RežieCharlie Bean

ScénářDan Hageman a Kevin Hageman

Hrají Olivia Munn (Koko), Dave Franco (Lloyd), Jackie Chan (Sensei Wu), Justin Theroux (Garmadon), Michael Peña (Kai),a další

Newyorčané Person to Person
Dustin Guy Defa

355.75453

Newyorčané / Person to Person, 2017, celovečerní, 84', US

Během jediného dne v New Yorku se několik různorodých postav potýká se všedními, nečekanými i závažnějšími problémy, které sužují jejich životy. Investigativní reportérka zápolí první den v nové práci, navzdory pomoci od svého pošetilého šéfa. Vzpurná dospívající dívka se pokouší vyvážit své feministické ideály s ostatními touhami. Mladík se zase snaží usmířit se svou bývalou přítelkyní, přestože mu její bratr vyhrožuje pomstou. A náruživý milovník hudby mezitím křižuje městem a hledá vzácnou nahrávku do své sbírky vinylů.

RežieDustin Guy Defa

ScénářDustin Guy Defa

ProdukceToby Halbrooks, James M. Johnston a Sara Murphy

Hrají Michael Cera (Phil), Abbi Jacobson (Claire), Philip Baker Hall (Jimmy), Michaela Watkins, Tavi Gevinson (Wendy),a další