P

Emma Roberts, 33

Neděle, 10. únor 1991
Spojené státy

Emma Robertsová (* 10. února 1991, Rhinebeck, New York, USA) je americká herečka a zpěvačka. Po menších rolích ve filmech jako Kokain (2001) přišly větší jako role Addie Singerové v seriálu Neslavná. Stala se součástí hvězdně obsazeného filmu Na sv. Valentýna, zahrála si v hororovém filmu Vřískot 4 (2011) a v roce 2013 získala roli v třetí (a následně i čtvrté) sérii seriálu American Horror Story. Své debutové album, které také posloužilo jako soundtrackové k seriálu Unfabulous and More, vydala v roce 2005. V roce 2015 byla obsazena do hlavní role seriálu stanice FOX Scream Queens. Wikipedia

Biografie

Madam Web Madame Web
S.J. Clarkson

Madam Web / Madame Web, 2024, celovečerní, 116', US

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost.

RežieS.J. Clarkson

ScénářMatt Sazama, Burk Sharpless a Kerem Sanga

ProdukceLorenzo di Bonaventura

Hrají Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Tahar Rahim, Emma Roberts, Celeste O'Connor,a další

Nerve: Hra o život Nerve
Henry Joost, Ariel Schulman

666.56758

Nerve: Hra o život / Nerve, 2016, celovečerní, 96', US

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah.

RežieHenry Joost a Ariel Schulman

ScénářJessica Sharzer

Hrají Emma Roberts (Vee), Dave Franco (Ian), Marko Caka, Doris McCarthy, Kimiko Glenn (Liv),a další